Stambeno-poslovna zgrada – Ozimice I Bihać

Stambeno-poslovna zgrada – Ozimice I Bihać

Montaža krana i uređenje gradilišta u Bihaću na Ozimicama za poslovno-stambeni objekat.

Glavni izvođač radova na izgradnji objekta je Memić Gradnja d.o.o. Zadovoljstvo nam je objaviti početak radova današnjim uređenjem radilišta i postavljanjem krana. U nastavku saznajte više o projektu.

Portal normala.ba o ovom projektu:

Bihać, glavni grad Unsko-sanskoga kantona i jedna od turističkih destinacija u Bosni i Hercegovini na razmeđu s Republikom Hrvatskom i Europskom unijom, na proljeće 2020. godine trebao bi dobiti još jednu modernu i funkcionalnu stambeno-poslovnu zgradu „OZIMICE ONE“ koja će biti izgrađena u naselju „Ozimice 1“, u ulici Hasana Kjafije Pruščaka na lokaciji stare Toplane.

Objekt „OZIMICE ONE“ imat će dvije lamele sa ukupno 56 stambenih jedinica, 34 parking-mjesta na samoj parceli, te 6 parkinga u podzemnoj garaži sa auto-liftom. Sastoji se od dvije lamele ukupne spratnosti prizemlje i pet stambenih spratova, sa liftovima za vertikalnu komunikaciju.

Ova stambeno-poslovna zgrada novina je s izvrsnim arhitektonskim dizajnom i bit će izgrađena po visokim standardima gradnje. Iza ovoga projekta vrhunskoga dizajna stoji renomirani arhitekta iz Bihaća, Miron Ibrahimpašić sa svojim timom iz IN/OUT Arh. studio d.o.o.

Buduća stambeno-poslovna zgrada „OZIMICE ONE“ bit će utemeljena na šipovima radi sastava tla na kojem se gradi.

Mikrolokacija izgradnje kombinacija je mirne i sunčane pozicije koja će budućim stanarima pružiti mir i komfor, uz neposrednu blizinu svim potrebnim gradskim sadržajima koji će im olakšati izmirenje svakodnevnih obveza.

Većina stanova imat će terase, lođe ili balkone s kojih će se pružati predivan pogled na samo gradsko jezgro. Investitor će ponuditi moderne i atraktivne stanove, od garsonijera do četverosobnih stanova korisne površine od trideset (30) do stotinu i trideset (130) kvadratnih metara a njihova cijena će se kretati od 59.000 do 253.000 konvertibilnih maraka (KM/BAM) ovisno od kvadrature i spratnosti.

Zainteresirani kupci mogu svoju stambenu jedinicu rezervirati – kupiti prije ili tokom izgradnje. U ovisnosti od visine avansa, kupci prilikom kupovine mogu uštedjeti i do 25.000 KM. Uz stan je po atraktivnim cijenama moguće kupiti parking ili garažno mjesto.

Uknjižba i useljenje u novoizgrađenu zgradu planirano je za proljeće 2020. godine.

Sve detaljnije informacije u vezi izgradnje ove stambeno-poslovne zgrade u bihaćkom naselju „Ozimice 1“ i termine pokazivanja nekretnina možete dobiti e-mailom info@ent-prima.com web www.ent-prima.com ili na adresi ENT-PRIMA d.o.o. • ulica Jablanska bb • BA-77000 Bihać.


🏗🏢

Pratite nas i na Facebooku: https://www.facebook.com/Memić-Gradnja-doo-Cazin-2271687382909888/

Ponudu stanova na: 🔜 https://www.facebook.com/entprimabihac/ ✔️

ili internet stranica: www.ent-prima.com
🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://memicgradnja.com/wp-content/uploads/2017/02/header.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: scroll;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 550px;}
%d blogeri kao ovaj: